window.dataLayer = window.dataLayer || []; (function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-K9XWBHP'); Hurghada Excursii online - Termeni și condiții
Hurghada Excursii online - Termeni și condiții

Hurghada Excursii online - Termeni și condiții

Plățile cu cardul de credit sunt colectate de „Procesorul de plăți” care acționează ca agent autorizat al Egypt Excursions Online. Ulterior, „Tranzacție de rezervare” va apărea ca Excursii în Egipt, pe extrasul cardului dvs. de credit.

Toate informațiile referitoare la călători trebuie furnizate corect în momentul rezervării și toate cererile de modificări/amendamente trebuie trimise prin e-mail la support@egyptexcursions.online

După achitarea costului turului cu cardul dvs. de credit, vi se vor emite o factură și un voucher de călătorie cu ora de ridicare și alte informații relevante prin e-mail.

Politica de plată

Politica noastră de plată aici este foarte simplă; toate rezervările trebuie plătite cu card de credit/debit/plată bancară pentru a primi confirmarea rezervării.

La sosirea dvs., este posibil să vă solicităm informații suplimentare, cum ar fi numărul camerei, copie a vizei, pașapoarte pentru a vă desfășura turul.

Acceptăm Visa, MasterCard, American Express, Sofort și PayPal.

Procedura de anulare și rambursare:

Orice rezervare anulată cu 24 de ore înainte de data turului primește o rambursare completă.

Unele excursii, cum ar fi Zboruri, Tren sau feribotul, Privat, trebuie plătite integral în avans și nicio rambursare în caz de anulare.

Rambursare:
Emitem rambursările în termen de 7 zile lucrătoare de la anulare; sumele ar trebui să dureze până la 5 zile lucrătoare pentru a fi creditate înapoi pe cardul/contul dumneavoastră.

Dacă Compania trebuie să vă anuleze călătoria din orice motiv, va fi plătită o rambursare integrală.

Numere de telefon pentru călători:

Numărul dvs. de telefon este necesar pentru a vă contacta în cazul oricărei modificări a itinerariului turului.

Pașaport și viză:

Ar trebui să ne trimiteți o copie a pașaportului dvs. dacă doriți să vă alăturați unuia dintre tururile noastre private.


Informații importante pentru călătorii online din excursii în Egipt

Vă rugăm să citiți aceste informații pentru a vă ajuta să înțelegeți cum lucrăm în ceea ce privește subiectele menționate.

Puncte de control al poliției:

Călătorind dintr-un oraș în altul, vei întâlni punctele de control al poliției pe autostradă pentru securitate și ar trebui să-ți arăți pașaportul atunci când aceștia vă cer să vă asigurați că totul este în siguranță.

Reclamații:

Dacă aveți probleme cu oricare dintre serviciile de turism oferite, aceasta ar trebui adusă în atenția imediată reprezentantului nostru sau direct liniei de asistență a companiei în timp ce sunteți în excursii, transferuri etc.

Vom încerca apoi să redresăm situația în același timp.

La întoarcerea în țara dvs., este aproape imposibil să corectați o situație care ar fi putut fi corectată în timpul Turului, ne străduim să vă oferim un timp bun în Egipt, așa că ajutați-ne să îmbunătățim serviciul nostru și contactați-ne dacă aveți întrebări, cereri speciale, probleme.

Vă rugăm să rețineți că, dacă alegeți din orice motiv să nu participați la nicio parte a excursiilor cu noi o dată în tur, nu va exista nicio rambursare pentru aceste servicii, deoarece acestea sunt plătite în avans în funcție de numărul de participanți care se alătură turului.

Acționăm doar ca un agent pentru participanți în ceea ce privește călătoriile, fie pe calea ferată, cu autocarul, cu mașina privată, cu barca, cu avionul sau prin orice alt util și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru vătămare, boală, daune, pierdere, accident, întârziere sau neregulă. persoană sau bun care rezultă direct sau indirect din oricare dintre următoarele cauze:

Scăderi meteorologice, forță majoră, acte guvernamentale sau alte autorități, războaie, tulburări civile, dispute de muncă, revolte, furt, defecțiuni mecanice, carantine sau acte de neplată, întârzieri, anulări sau modificări ale oricărui hotel, transportator, sau restaurant. Nu este acceptată nicio responsabilitate pentru orice cheltuieli suplimentare.

Furnizori locali:

Lucrăm din greu pentru a alege cei mai buni furnizori locali din fiecare oraș pentru a vă oferi o experiență grozavă în timpul vacanței dumneavoastră în Egipt; te ajutam sa obtii cel mai bun pret cu servicii deosebite.

Soferi:

Ne alegem șoferii după o lungă experiență pentru a vă ajuta să călătoriți în siguranță cu noi.

Ghiduri:

Egypt Excursions Online vă oferă să întâlniți ghizii noștri calificați și certificați din întreaga Egipt.

  Puneți întrebări despre această activitate

  [recaptcha]

  *Câmpuri obligatorii

  Termeni și condiții


   MaleFemale
   I will pay 50% by credit card and the rest in cash.I will pay full amount by credit card.
   I Accept the booking Terms and Conditions & Privacy Policy.
   [recaptcha]

   error: Content is protected !!