window.dataLayer = window.dataLayer || []; (function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-K9XWBHP'); Politica de confidențialitate online pentru excursii în Hurghada
Politica de confidențialitate online pentru excursii în Hurghada

Politica de confidențialitate online pentru excursii în Hurghada

Ultima actualizare: 2022-01-01

 1. 1. Introducere

Bun venit la Egypt Excursions Online („Companie”, „noi”, „nostru”, „noi”)!

Acești Termeni și condiții („Termeni”, „Termeni și condiții”) guvernează utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web situat la egyptexcursions.online (împreună sau individual „Serviciul”) operat de Egypt Excursions Online.

Politica noastră de confidențialitate guvernează, de asemenea, utilizarea de către dvs. a Serviciului nostru și explică modul în care colectăm, protejăm și dezvăluim informațiile care rezultă din utilizarea de către dvs. a paginilor noastre web.

Acordul dvs. cu noi include acești Termeni și Politica noastră de confidențialitate („Acorduri”). Recunoașteți că ați citit și înțeles Acordurile și sunteți de acord să fiți legat de acestea.

Dacă nu sunteți de acord cu (sau nu puteți respecta) Acordurile, atunci nu puteți utiliza Serviciul, dar vă rugăm să ne anunțați prin e-mail la support@egyptexcursions.online ca să putem încerca să găsim o soluție. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altora care doresc să acceseze sau să utilizeze Serviciul.

 

 1. 2. Comunicații

Prin utilizarea Serviciului nostru, sunteți de acord să vă abonați la buletine informative, materiale de marketing sau promoționale și alte informații pe care le putem trimite. Cu toate acestea, puteți renunța la primirea uneia sau a tuturor acestor comunicări de la noi, urmând linkul de dezabonare sau trimițând un e-mail la support@egyptexcursions.online .

 

 1. 3. Rezervare de tur

Dacă doriți să rezervați orice serviciu pus la dispoziție („Rezervare tur”), ​​vi se poate solicita să furnizați anumite informații relevante pentru achiziția dvs., inclusiv, dar fără a se limita la, numărul cardului dvs. de credit sau de debit, expirarea data cardului dvs., adresa dvs. de facturare și informațiile despre hotel/cazare.

Declarați și garantați că: (i) aveți dreptul legal de a utiliza orice card(e) sau alte metode de plată în legătură cu orice rezervare; și că (ii) informațiile pe care ni le furnizați sunt adevărate, corecte și complete.

Este posibil să folosim servicii de la terți în scopul de a facilita plata și finalizarea rezervării turului. Prin trimiterea informațiilor dumneavoastră, ne acordați dreptul de a furniza informațiile acestor terți, în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula rezervarea dumneavoastră în orice moment din motive care includ, dar fără a se limita la, disponibilitatea serviciului, erori în descrierea sau prețul Turului sau Serviciului, eroare în rezervarea dumneavoastră sau alte motive.

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula rezervarea dumneavoastră dacă se suspectează o fraudă sau o tranzacție neautorizată sau ilegală.

 1. 4. Concursuri, tombole și promoții

Orice concursuri, tombole sau alte promoții (colectiv, „Promoții”) puse la dispoziție prin intermediul Serviciului pot fi guvernate de reguli care sunt separate de acești Termeni și condiții. Dacă participați la orice promoție, vă rugăm să consultați regulile aplicabile, precum și Politica noastră de confidențialitate. În cazul în care regulile pentru o Promoție sunt în conflict cu acești Termeni și condiții, se vor aplica regulile promoției.

 1. 5. Rambursări

Emitem rambursări pentru rezervări în termen de 1 zi de la achiziționarea inițială a rezervării turului.

 1. 6. Conținut

Conținutul găsit pe sau prin acest Serviciu este proprietatea Egypt Excursions Online sau este folosit cu permisiunea. Nu aveți voie să distribuiți, modificați, transmiteți, reutilizați, descărcați, repostați, copiați sau utilizați conținutul menționat, în totalitate sau parțial, în scopuri comerciale sau pentru câștig personal, fără permisiunea scrisă prealabilă expresă din partea noastră.

 

 1. 7. Utilizări interzise

Puteți utiliza Serviciul numai în scopuri legale și în conformitate cu Termenii. Sunteți de acord să nu utilizați Serviciul:

0,1. În orice mod care încalcă orice lege sau reglementare națională sau internațională aplicabilă.

0,2. În scopul exploatării, rănilor sau încercării de a exploata sau dăuna minorilor în orice mod, prin expunerea acestora la conținut neadecvat sau în alt mod.

0,3. Pentru a transmite sau a procura trimiterea oricărui material publicitar sau promoțional, inclusiv orice „poștă nedorită”, „scrisoare în lanț”, „spam” sau orice altă solicitare similară.

0,4. Pentru a uzurpa identitatea sau încercarea de a uzurpa identitatea Companiei, a unui angajat al Companiei, a unui alt utilizator sau a oricărei alte persoane sau entitati.

0,5. În orice mod care încalcă drepturile altora sau în orice fel este ilegal, amenințător, fraudulos sau dăunător sau în legătură cu orice scop sau activitate ilegală, ilegală, frauduloasă sau dăunătoare.

0,6. Să se angajeze în orice alt comportament care restricționează sau inhibă utilizarea sau bucuria de către oricine a Serviciului sau care, după cum este stabilit de noi, poate dăuna sau jignește Compania sau utilizatorii Serviciului sau îi poate expune la răspundere.

În plus, sunteți de acord să nu:

0,1. Utilizați Serviciul în orice mod care ar putea dezactiva, supraîncărca, deteriora sau afecta Serviciul sau poate interfera cu utilizarea Serviciului de către orice altă parte, inclusiv capacitatea acestora de a se angaja în activități în timp real prin intermediul Serviciului.

0,2. Utilizați orice robot, păianjen sau alte dispozitive, procese sau mijloace automate pentru a accesa Serviciul în orice scop, inclusiv pentru monitorizarea sau copierea oricărui material din Serviciu.

0,3. Utilizați orice proces manual pentru a monitoriza sau copia orice material din Serviciu sau pentru orice alt scop neautorizat, fără acordul nostru scris prealabil.

0,4. Utilizați orice dispozitiv, software sau rutină care interferează cu funcționarea corectă a Serviciului.

0,5. Introduceți viruși, cai troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale rău intenționate sau dăunătoare din punct de vedere tehnologic.

0,6. Încercați să obțineți acces neautorizat la, să interferați, să deteriorați sau să perturbați orice parte a Serviciului, serverul pe care este stocat Serviciul sau orice server, computer sau bază de date conectată la Serviciu.

0,7. Serviciu de atac printr-un atac de refuzare a serviciului sau un atac de refuzare a serviciului distribuit.

0,8. Luați orice acțiune care poate deteriora sau falsifica ratingul Companiei.

0,9. În caz contrar, încercați să interferați cu funcționarea corectă a Serviciului.

 1. 8. Analitice

Putem folosi furnizori de servicii terți pentru a monitoriza și analiza utilizarea Serviciului nostru.

 1. 9. Fără utilizare de către minori

Serviciul este destinat numai accesului și utilizării de către persoane cu vârsta de cel puțin optsprezece (18) ani. Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, garantați și declarați că aveți cel puțin optsprezece (18) ani și că aveți deplina autoritate, dreptul și capacitatea de a încheia acest acord și de a respecta toți termenii și condițiile Termenilor. Dacă nu aveți cel puțin optsprezece (18) ani, vi se interzice accesul și utilizarea Serviciului.

 1. 10. Proprietatea intelectuală

Serviciul și conținutul său original (cu excepția Conținutului furnizat de utilizatori), caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Egypt Excursions Online și a licențiatorilor săi. Serviciul este protejat de drepturi de autor, mărci comerciale și alte legi din și țări străine. Mărcile noastre comerciale nu pot fi utilizate în legătură cu niciun produs sau serviciu fără acordul prealabil scris al Egypt Excursions Online.

 

 1. 11. Politica privind drepturile de autor

Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Politica noastră este să răspundem oricărei afirmații conform căreia Conținutul postat pe Serviciu încalcă drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală („Încălcare”) ale oricărei persoane sau entități.

Dacă sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat în numele unuia și credeți că lucrarea protejată prin drepturi de autor a fost copiată într-un mod care constituie o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să trimiteți reclamația prin e-mail la support@egyptexcursions.online, cu subiectul: „Încălcarea drepturilor de autor” și includeți în reclamația dvs. o descriere detaliată a presupusei încălcări, așa cum este detaliat mai jos, în „Notificare și procedură DMCA pentru reclamații privind încălcarea drepturilor de autor”

 

Puteți fi tras la răspundere pentru daune (inclusiv costuri și onorariile avocaților) pentru declarații false sau pretenții de rea-credință privind încălcarea oricărui Conținut găsit pe și/sau prin intermediul Serviciului cu privire la drepturile dvs. de autor.

 1. 12. Notificare DMCA și procedură pentru reclamațiile privind încălcarea drepturilor de autor

Puteți trimite o notificare în conformitate cu Digital Millennium Copyright Act (DMCA) furnizând în scris agentului nostru pentru drepturi de autor următoarele informații (a se vedea 17 U.S.C 512(c)(3) pentru mai multe detalii):

0,1. O semnătură electronică sau fizică a persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului dreptului de autor;

0,2. o descriere a lucrării protejate prin drepturi de autor despre care pretindeți că a fost încălcată, inclusiv adresa URL (adică adresa paginii web) a locației în care există lucrarea protejată prin drepturi de autor sau o copie a lucrării protejate prin drepturi de autor;

0,3. Identificarea URL-ului sau a altei locații specifice de pe Serviciu unde se află materialul despre care pretindeți că încalcă drepturile de autor;

0,4. Adresa, numărul de telefon și adresa dvs. de e-mail;

0,5. o declarație din partea dvs. conform căreia credeți cu bună-credință că utilizarea contestată nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul acestuia sau de lege;

0,6. o declarație a dvs., făcută sub sancțiunea de sperjur, că informațiile de mai sus din notificarea dvs. sunt corecte și că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului drepturilor de autor.

Puteți contacta agentul nostru pentru drepturi de autor prin e-mail la support@egyptexcursions.online.

 

 1. 13. Raportarea erorilor și feedback

Ne puteți furniza fie direct la support@egyptexcursions.online, fie prin site-uri și instrumente terțe, informații și feedback cu privire la erori, sugestii pentru îmbunătățiri, idei, probleme, reclamații și alte aspecte legate de Serviciul nostru („Feedback”). Recunoașteți și sunteți de acord că: (i) nu veți reține, dobândi sau afirma niciun drept de proprietate intelectuală sau alt drept, titlu sau interes în sau la Feedback; (ii) Compania poate să fi dezvoltat idei similare Feedback-ului; (iii) Feedback-ul nu conține informații confidențiale sau informații proprietare de la dvs. sau de la orice terță parte și (iv) Compania nu are nicio obligație de confidențialitate cu privire la Feedback. În cazul în care transferul dreptului de proprietate asupra Feedback-ului nu este posibil din cauza legilor obligatorii aplicabile, acordați companiei și afiliaților săi un drept de utilizare exclusiv, transferabil, irevocabil, gratuit, sub-licențiat, nelimitat și perpetuu. (inclusiv copierea, modificarea, crearea de lucrări derivate, publicarea, distribuirea și comercializarea) Feedback în orice mod și pentru orice scop.

 

 1. 14. Legături către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține link-uri către site-uri web sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de Egypt Excursions Online.

 

Egypt Excursions Online nu are control asupra și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri web sau servicii terțe. Nu garantăm ofertele niciunei dintre aceste entități/persoane fizice sau site-urile lor web.

 

RECUNOSCȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ COMPANIA NU VA FI RESPONSABILĂ SAU RESPONSABILĂ, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE DAUNE SAU PIERDERE CAUZATE SAU PREPUNS A FI CAUZATE DE SAU ÎN LEGĂTARE CU UTILIZAREA SAU ÎNCREDEREA ÎN UN ASTE CONȚINUT, DISPONIBIL, DE BUNURI PRIN ORICE SITE WEB SAU SERVICII ALE TERȚILOR.

VĂ SFAUTĂM INFOCAT SĂ CITIȚI TERMENII DE SERVICII ȘI POLITICILE DE CONFIDENTIALITATE ALE ORICĂRĂRII SITE-URILOR SAU SERVICIILOR TERȚE PĂRȚI PE CARE LE VIZITAȚI.

 1. 15. Declinarea răspunderii privind garanția

ACESTE SERVICII SUNT FURNIZATE DE COMPANIE PE BAZĂ „CA AȘA ESTE” ȘI „AȘAT DISPONIBIL”. COMPANIA NU OFERĂ DECLARAȚII SAU GARANȚII DE NICIUN FEL, EXPRESE SAU IMPLICITE, CU PRIVIRE LA OPERAREA SERVICIILOR LOR SAU LA INFORMAȚII, CONȚINUT SAU MATERIALE INCLUSE ÎN ACESTEA. SUNTEȚI EXPRES DE ACORD CĂ UTILIZAREA DVS. ACESTE SERVICII, CONȚINUTUL LOR ȘI ORICE SERVICII SAU ARTICOLE OBȚINITE DE LA NOI ESTE PE UNCUL DVS. RISC.

NI COMPANIA ȘI NICIO PERSOANĂ ASOCIAȚĂ CU COMPANIE NU OFERĂ NICIO GARANȚIE SAU REPREZENTARE CU RESPECT DE COMPLETITUDINEA, SECURITATEA, FIABILITATEA, CALITATEA, PRECIZIȚIA SAU DISPONIBILITATEA SERVICIILOR. FĂRĂ A LIMITA CELE MAI SUS, NICI COMPANIA ȘI NIMENI ASOCIAȚI CU COMPANIA NU DECLARA ȘI GARANTĂ CĂ SERVICIILE, CONȚINUTUL LOR SAU ORICE SERVICII SAU ARTICOLE OBȚINITE PRIN SERVICII VOR FI ACCITE, INFIRECTIVE, INDEFECTE, INCREDITE, INCREDITE , CĂ SERVICIILE SAU SERVERUL CARE ÎL FACE DISPONIBIL SUNT FĂRĂ VIRUSURI SAU ALTE COMPONENTE DĂUNĂTORI SAU CĂ SERVICIILE SAU ORICE SERVICII SAU ARTICOLE OBȚINITE PRIN SERVICII ÎN ALTER VOR ASPECTA NEVOILOR DVS. SAU.

COMPANIA RENUNȚĂ PRIN PREZENTA Orice GARANȚIE DE ORICE FEL, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGALE SAU ALTE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITĂ LA ORICE GARANȚII DE VANTABILITATE, NEÎNCĂLCARE ȘI ADECVENȚĂ PENTRU UN ANUMIT SCOP.

CELE DE MAI MAI NU AFECTEAZĂ NICIO GARANȚIE CARE NU POATE FI EXCLUSĂ SAU LIMITATĂ ÎN LEGEA APLICĂ.

 1. 16. Limitarea răspunderii

CU EXCEPȚIA PENTRU ORICE INTERZIS DE LEGĂ, NE VEȚI ȚINE SĂ NOI ȘI OFITERI, DIRECTORII, ANGAJATII ȘI AGENȚII NOȘTRI INDEPENDENTI PENTRU ORICE DAUNE INDIRECTE, PUNITIVE, SPECIALE, INCIDENTALE SAU CONSECUȚIONALE, CU toate acestea, ESTE APARE (INCLUSIV AVOCATUL ȘI CHELTUIELI ȘI COSTO? DE LITIGII ȘI ARBITRAJ, SAU ÎN JUDIC SAU ÎN APEL, DACĂ CARE SUNT INSTITUȚI CU LITIGII SAU ARBITRAJ, FIEA ÎNTR-O ACȚIUNE DE CONTRACTUL, NEGLIGENȚĂ SAU ALTĂ ACȚIUNE DELICITIOSĂ, SAU DERIVĂ DIN SAU ÎN LEGĂTARE INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, ORICE RECLAMAȚIE PENTRU VĂTĂMIRE PERSONALĂ SAU DAUNE PROPRIETĂȚII, DERIVĂ DIN ACEST ACORD ȘI ORICE ÎNCĂLCARE DE CĂTRE DVS. A ORICE LEGII, STATUT, REGULI SAU REGULAMENTE FEDERALE, STATALE SAU LOCALE, CHIAR DACĂ COMPANIA ESTE POSSIBILĂ PREVENȚĂ. DETERIORA. CU EXCEPȚIA CAZULUI INTERZIS DE LEGĂ, DACĂ EXISTĂ RESPONSABILITATE DIN PARTEA COMPANIEI, VA FI LIMITATĂ LA SUMA PLĂTITĂ PENTRU PRODUSE ȘI/SAU SERVICII, ȘI ÎN NICIO CIRCUMSTANȚĂ VA EXISTĂ DAUNE CONSECUTIVE SAU PUNITIVE. UNELE STATE NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA DAUNELOR PUNITIVE, INCIDENTALE SAU CONSECUȚIONALE, DECI LIMITAREA SAU EXCLUDEREA ANTERIOARE SĂ NU SE APLICĂ ÎN CAZUL DVS.

 1. 17. Încheierea

Putem închide sau suspenda contul dvs. și vă interzice accesul la Serviciu imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, la discreția noastră, din orice motiv și fără limitare, inclusiv, dar fără a se limita la încălcarea Termenilor.

Dacă doriți să vă închideți contul, puteți pur și simplu să întrerupeți utilizarea Serviciului.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, prevederile privind proprietatea, declinările de răspundere privind garanția, despăgubirile și limitările de răspundere.

 1. 18. Legea aplicabilă

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile Egiptului, care se aplică în cazul acordului, fără a ține cont de prevederile privind conflictul de legi.

 

Eșecul nostru de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. Dacă orice prevedere a acestor Termeni este considerată invalidă sau inaplicabilă de către o instanță, celelalte prevederi ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am fi putut avea între noi cu privire la Serviciu.

 1. 19. Modificări ale serviciului

Ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica Serviciul nostru și orice serviciu sau material pe care îl oferim prin intermediul Serviciului, la discreția noastră, fără notificare. Nu vom fi răspunzători dacă, din orice motiv, tot sau o parte a Serviciului este indisponibilă în orice moment sau pentru orice perioadă. Din când în când, este posibil să restricționăm accesul la anumite părți ale Serviciului sau la întregul Serviciu la utilizatori, inclusiv utilizatorii înregistrați.

 1. 20. Amendamente la Termeni

Putem modifica Termenii în orice moment, publicând termenii modificați pe acest site. Este responsabilitatea dumneavoastră să revizuiți periodic acești Termeni.

Utilizarea în continuare a Platformei după postarea Termenilor revizuiți înseamnă că acceptați și sunteți de acord cu modificările. Este de așteptat să verificați această pagină în mod frecvent, astfel încât să fiți la curent cu orice modificări, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după ce orice revizuire intră în vigoare, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noile condiții, nu mai sunteți autorizat să utilizați Serviciul.

 1. 21. Renunțare și separare

Nicio renunțare de către Companie la orice termen sau condiție stabilit în Termeni nu va fi considerată o renunțare suplimentară sau continuă la un astfel de termen sau condiție sau o renunțare la orice alt termen sau condiție și orice nerespectare a Companiei de a-și afirma un drept sau o prevedere conform Termenilor va nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau prevedere.

Dacă o anumită prevedere a Termenilor este considerată de către o instanță sau alt tribunal cu jurisdicție competentă ca fiind invalidă, ilegală sau inaplicabilă din orice motiv, o astfel de prevedere va fi eliminată sau limitată în măsura minimă astfel încât prevederile rămase ale Termenilor să continue în întregime forță și efect.

 1. 22. Recunoaștere

UTILIZAREA SERVICIILOR SAU A ALTE SERVICII FURNIZATE DE NOI, RECUNOSCȚI CĂ AȚI CITIT ACEȘTI TERMENI DE SERVICII ȘI SUNTEȚI DE ACORD SĂ FIȚI LEGAT DE ACEI.

 1. 23. Contactați-ne

Vă rugăm să trimiteți feedbackul, comentariile și solicitările de asistență tehnică prin e-mail: support@egyptexcursions.online.

  Puneți întrebări despre această activitate





  [recaptcha]

  *Câmpuri obligatorii

  Politica de confidențialitate


   MaleFemale
   I will pay 50% by credit card and the rest in cash.I will pay full amount by credit card.
   I Accept the booking Terms and Conditions & Privacy Policy.
   [recaptcha]

   error: Content is protected !!